juuli 2016

Magasid Windows 10 tasuta uuenduse aja maha? Üks võimalus veel on

Windows 10 uuendus Assisti kasutajatele

? 29. juuli on möödas ja Windows 10 uuendust ei saa enam ametlikult tasuta teha. Kas on mingi võimalus, kuida siiski ka nüüd oma vana Windows ilma paarisadat eurot maksmata ära uuendada?

! jah, üks võimalus on veel täiesti olemas. Selleks tuleb märkida, et oled Windowsi "assistive technologies" kasutaja ehk vajad arvuti kasutamisel täiendavaid abivahendeid - näiteks kõnesüntesaatorit, kui oled kehva nägemisega, kasutad ekraaniluupi, vajad kontrastsemaid seadeid või väriseva käe jaoks hiire juhtimist kursori abiga.

Kõigile, kes uuendasid - 2. august on Windows 10 suure uuenduse päev

2. augustil saabub Windows 10 aastapäevauuendus - suurim aastases ajaloos.

Aasta tagasi, 29. juulil 2015 tuli välja Microsofti uus operatsioonisüsteem Windows 10. Aasta hiljem, 29. juulil 2016 lõppes selle tasuta uuendamine Windows 10 peale. Need, kes uuendasid, saavad Microsoftilt preemiaks 2. augustil välja tuleva Windows 10 ajaloo suurima uuenduse. Teised peavad nüüd Windows 10 ostma, kuid on ka üks tasuta võimalus (sellest loe siit).

Viaplay - Uus ja järjekordne telestriim internetis

Viaplay avakuva.

Üsna selgeks on saanud, et kunagi välja naerdud internetitelevisioonist on saamas standard ning vaikselt sööb see välja voogtelevisiooni.

Ainukene variant dinosaurustest voog-telekanalite pakkujatel ellu jääda on oma telesaated interneti kolida ning loota, et kliendid nendega jäävad ja värsked tulijad suure osa müügitööst ära teevad.

President aitab Tartu idufirmadel laia maailma jõuda

President Ilves Tartus.

President Toomas Hendrik Ilves külastas täna koos abikaasaga Tartus tegutsevaid IT-ettevõtteid ning kohtus Garage48 HUB Tartu ruumides kohalike idufirmade kogukonna esindajatega, kus arutati üheskoos viimaseid arenguid Tartu ettevõtluskeskkonnas.

Tartu idufirmasid esindasid Rein Lemberpuu Contriber’i, Garage48 HUB Tartu ja SPARK’i esindajana; Aleksander Tõnnisson Buildit’i riistvara kiirendist; Marti Soosaar SportID-st; Priit Salumaa Mooncascade’st, Triin Kask GreenhouseCI’st; Jüri Kaljundi Weekdone’st ja Richard Murutar SprayPrinter ’ist.

Esimesena maailmas: Häirekeskuses töötab pea kõigilt androidtelefonidelt 112-le helistaja täpne positsioneerimine

Täpne 112-le helistaja positsioneerimine.

Eesti Häirekeskus võttis kasutusele nutitelefoniga hädaabinumbrile 112 helistajate täpsema positsioneerimise lahenduse, mis annab päästekorraldajale võimaluse abivajaja asukoha senisest paremaks ja kiiremaks määramiseks ning kiirabi, päästjate ja politsei kiiremaks kohalejõudmiseks.

Huawei P9 Katse 2

Huawei P9 kaks tagakaamerat.

Huawei P9 Ei ole halb kaamera, AGA...

Kuna Kaido Huawei P9 kohta juba üldised muljed kirjeldas, keskendun mina üleüldisele ergonoomikale, kaamera funktsionaalsusele.

Alustades mobiilikaameratest on mu emotsioonid vastandlikud, kuna pildistamisvõimekus on sel tõesti väga muljetavaldav, kuid olles aastaid kokku puutunud professionaalse ja semiprofessionaalse fototehnikaga, olid mu ootused veelgi suuremad.

VIDEO: akude juhtmega laadimisest võib saada ajalugu, ruuter laeb neid üle õhu

WattUp laeb mobiile üle õhu.

Kunagi tulevikus imestab noorem põlvkond, mis mobiililaadimise-juttu need vanemad inimesed oma nooruses kogu aeg räkisid ja muretsesid. Seda muidugi juhul, kui WattUp-i tehnoloogia kasutusküpseks saab ja meie seadmeid hakkavad laadima spetsiaalsed ruuterid - üle õhu.

Idee pole päris uus. Juba 50ndatel avastasid kohalikud raadiomasti all elavad inimesed, et kui kerida hiiglaslik pool ja olla sellega raadiomasti läheduses, siis saab elektrit.

Kasutame veebilehel nn Cookie´sid, et toetada tehnilisi funktsioone ja pakkuda sellega paremat kasutajakogemust.

Kasutame ka andmeanalüütikat ja reklaamiteenuseid. Klõpsa nupul Rohkem teavet, kui tahad lähemalt teada.