juuni 2020

Uus nutikell Kospet Magic 2 tunneb ära 30 spordiala ja maksab praegu alla 25 euro

Kospet Magic 2.

(Sisuturundus)

Olid ajad, kui nutikell maksis sama palju või isegi rohkem, kui nutitelefon ja aku kestis vaid ühe päeva. need ajad on möödas. Korralik värvilise suure ekraaniga Kospet Magic 2 maksab praegu 22 eurot (24,99 dollarit) ja iga päev müüakse ka kaks 0,99 dollarit maksvat kella, peab lihtsalt kiire olema. 

Legendaarne Olympus loobub kaameratootmisest ja müüb selle maha

Olympus OM-1. Foto: (CC) Steve Martin / Wikipedia

Olympus on kaameratootja, keda teatakse-tuntakse juba möödunud sajandi keskpaigast kui tippklassi 35 mm filmikaamerate ning hiljem ka esimeste väga kvaliteetsete digikompaktide tootjat. Nüüd enam nii hästi ei teata, sest Olümpus on kasvavas konkurentsis hakanud tahaplaanile tõmbuma. Kui veel eelmine aasta lükkas tuntud bränd kõik spekulatsioonid kaameratootmise lõpetamisest ümber, siis nüüd, Jaanipäeva paiku, andis legend teada, et müüb oma kaameratootmise maha ja enam uusi mudeleid välja ei too.

Lenna: fotode puhul on kõige olulisem pildile püütud emotsioon ja ehedus

Lenna võttis hiljuti vastu Huawei väljakutse jäädvustada P40 Pro telefonikaameraga 10 fotot

(Sisuturundus)

Me teeme fotosid selleks, et jäädvustada toredaid hetki parimal võimalikul moel – mis on selleks parem kui alati käeulatuses olev nutitelefon. Lenna võttis hiljuti vastu Huawei väljakutse jäädvustada P40 Pro telefonikaameraga 10 fotot, mis annaksid edasi tema igapäevaelu emotsionaalseid ja tähendusrikkaid hetki.

Arvutite müük kukkus vaatamata koolide ja kodustöötajate ostuaktiivsusele

Lenovo PC.

Kuigi aasta algusest on kogu maad laastanud koroonaviirusest tingitud eriolukorrad, oli teatud kasutajate hulgas märgata arvutite ostuhuvi kasvu, sest kodus töötades ja uutes tingimustes koolis õppides oli paljudel vaja uut arvutit. Siiski see ei aidanud ja kokkuvõttes lauaarvutite, tööjaamade ning sülearvutite müük maailmas vähenes 9,8%.

Soomes tuli välja maailma kõige turvalisema nutitelefoni Bittium uus põlvkond

Bittium Tough Mobile™ 2 C

Bittium tõi turule uue põlvkonna Bittium Tough Mobile 2 C nutitelefoni, mis on loodud ametnike ja ärikasutajate jaoks eriti konfidentsiaalseks suhtluseks. Uut nutitelefoni täiendab Bittium Secure Suite tarkvara turvaliseks suhtluseks, mis on täielikult toodetud Soomes.

Bittium Tough Mobile 2 C põhineb varasema Bittium Tough Mobile 2 nutitelefoni platvormil.

Kasutame veebilehel nn Cookie´sid, et toetada tehnilisi funktsioone ja pakkuda sellega paremat kasutajakogemust.

Kasutame ka andmeanalüütikat ja reklaamiteenuseid. Klõpsa nupul Rohkem teavet, kui tahad lähemalt teada.