juuni 2018

PILDID: tuntud loodusfotograaf Remo Savisaar jäädvustas mobiiliga jaaninädala kuldsed tunnid Eesti looduses

Foto: Remo Savisaar

Aasta kõige valgemal ajal, mil öösel väga pimedaks ei lähegi, pakub loodus fotograafidele põnevaid pildistamisvõimalusi niinimetatud kuldse tunni ajal ehk tund pärast päikesetõusu ja tund enne loojangut. Tuntud loodusfotograaf Remo Savisaar käis jaaninädalal nutitelefoniga kuldset tundi jäädvustamas ning jagab nõu, kuidas igaüks võib teha sama jalustrabavaid pilte.

Ettevaatust - sinu lemmiklooma nutividin võib andmeid lekitada!

Kass. Foto: (CC) Ilona Ilyés / Pixabay

Kaspersky Lab’i uuring näitas, et iga viies (21%) lemmikloomaomanik kasutab mingit nutividinat oma looma eest hoolitsemiseks ja tema jälgimiseks. Need võivad olla veebikaamerad, automaatsöötjad ja -jooturid, elektroonilised mänguasjad või videomängud nutitelefonides ja tahvelarvutites, akvaariumite temperatuuriandurid ja palju muud. Sealjuures tunnistas pool vastajatest, et neil olid nende seadmete tõttu teatud probleemid. 35% vastajatest põhjustas nutividinate kasutamine teatud riske loomade või omanike enda jaoks.

Ideaalne droon algajale - DJI Tello

DJI Tello

Paljud soodsad droonid on kohutava pildi kvaliteediga ning sobivad ainult mängimiseks.
DJI Tello olgugi oma väikesest kaamerast suudab teha täitsa aksepteeritavat pilti, arvestades, et see maksab vaid 109€ 

Tellol puudub küll GPS, kuid tänu alla suunatud sensoritele suudab üsna edukalt oma positsiooni hoida. 

Kuna tegu on väikese drooniga, tasub õues lennutamisel silmas pidada, et tuul mõjutab seda drooni tugevalt ning mõistlik lennutada pigem tuulevaikse ilmaga.

Huawei P20 Pro üliaegluubis video

Video aegluubis.

(Parandatud!)

Huawei 20 Pro, mille esitlusel ka Arvutimaailm Pariisis selle aasta aprillis käis, sai hiljuti omale tarkvarauuenduse. Nimelt saab nüüd ka Huawei P20 Pro-ga teha üliaegluubis videot 960 kaadrit sekundis automaatselt liikumise hetkest. Vähem kui sekundi kestev salvestus algab nüüd liikumise hetkest - kaamera tuvastab liikumise ja alles siis käivitab salvestuse.

Kauaoodatud Xiaomi Mi Band 3 aktiivsusmonitor tuleb müügile ja muud Jaani ajal populaarsed tooted Eestis

Xiaomi Mi Band 3

(Sisuturundus)

Aktiivsusmonitori üheks sünonüümiks Eestis on saanud Mi Band. Selle teine versioon, Mi Band 2 on olnud üks enimmüüdud aktiivsusmonitore Eestis. Kuid nüüd tuli välja ka kolmanda põlvkonna toode Xiaomi Mi Band 3, mida saab juba Gearbestist osta - ja koguni sooduskampaaniaga.

Xiaomi Mi Band 3 pööripäeva soodushind on alla 30 euro - täpsemalt 29,23 eurot.

Kas tõesti tulevad liugklapid tagasi? Oppo Find X puhul teatud mõttes tulevadki

Oppo Find X.

Mitmed nutimaailma uuendused on kaldunud esimesena Hiinas välja tulema. Nii on ka uue Oppo Find X telefoni puhul: see on (ilmselt) esimene telefon maailmas, mille esi- ja tagakaamera saab liugklapiga telefoni sisemusse peita sel ajal, kui ei räägi. Jälgimismaania ajal on seda hea teada, kuid kas see tõesti on hädavajalik või ülepingutamine, see selgub varsti müüginumbritest.

Kasutame veebilehel nn Cookie´sid, et toetada tehnilisi funktsioone ja pakkuda sellega paremat kasutajakogemust.

Kasutame ka andmeanalüütikat ja reklaamiteenuseid. Klõpsa nupul Rohkem teavet, kui tahad lähemalt teada.