august 2018

Riias avati kaevandushotell

Riia krüptokaevurite hotell.

See ei ole Kohtla kaevandusmuuseumi stiilis majutusasutus, vaid hoopis midagi muud - energia-ablas riiulitega laoruum, kuhu saavad soovijad paigutada oma krüptoraha kaevandajad. Euroopas koguvad sellised kaevandushotellid – andmekeskused, mis loodud turvaliseks ja mugavaks kaevandusvarustuse säilitamiseks, üha enam populaarsust.

Vältimaks vajadust säilitada krüptoraha kaevandamiseks vajalikku varustust kodus või vajadust leida ning varustada oma kaevandus vajalike vahenditega, eelistavad väikesed ning keskmised kaevandajad spetsiaalselt disainitud komplekse.

Veel üks nõuanne: kuidas koolilapsele nutitelefoni valida ja seda targalt kasutada

Sony Xperia XZ1.

Uus kooliaasta on peagi algamas ja seoses sellega tekkib taas küsimus - milline telefon on kooli minevale lapsele sobiv ja kuidas toetada lapse heaolu ning arengut nutitelefonis. Elisa telekomiteenuste juht Mailiis Ploomann annab nõu, mida sobiva telefoni valikul silmas pidada ning millest tuleks alustada.

Arvutimaailm IFA-l

Arvutimaailm on jälle reisil, seekord IFA-l, mis toimub Berliinis. Näha saab uusi tarbijaelektroonika imesid nutikelladest autodeni välja.

Postitame jooksvalt pilte ja märkusi nii Instagrammi, Facebooki, Youtube´i kui veebi. Püsi meie kanalitel :)

Elisa uus äpp aitab vanematel laste nutielu ohjata

hoopy

Elisa toob koostöös idufirmaga hoopy välja uudse lahenduse lapse nutiaja reguleerimiseks. See lubab meelelahutuseks kuluvat aega piirata või arendavate tegevustega sisustada.

2018. aasta alguses avaldatud uuringu tulemused annavad põhjust lahenduste otsimiseks. Liigset ekraaniaega laste seas seostatakse heaolutunde langusega, kuid samuti selgus uuringus, et lapsed, kes veedavad nutitelefonis mõõdukalt aega, on õnnelikumad võrreldes nendega, kes ei tee seda üldse.

Tasakaaluliikur 10 euroga? Kiirusta, Gearbestist saab

Ninebot Segway W1 Electric Balance Wheel From Xiaomi Mijia

(Sisuturundus)

Praegu käib Gearbestis kupongiralli - iga mõne tunni tagant ilmub välja hulk tooteid, mille saad kätte praktiliselt muidu - näiteks -98% allahindlusega.

Leidsimegi ühe sellise toote, mille tavahind on 438,63 €, kuid kupongiralli raames kõigest 10,55 €. Uskumatu? Jah. Seade, mille eest nii vähe küsitakse, on ka ise uskumatu: Ninebot Segway W1 Electric Balance Wheel From Xiaomi Mijia. 

Kolm Nokia telefoni said kaameratarkvara uuenduse ja teevad nüüd paremini pilte

Nokia 6.1 uus kaameratarkvara.

HMD Global teatas kaameratarkvara uuendusest uuele tasemele Nokia 8 Sirocco, Nokia 7 Plusi ja Nokia 6.1 kasutajate jaoks.

Kaamerauuendusega on nüüd mugavam vahetada kuvasuhet ja pildistamisfunktsioone ning kohandada erinevaid kaamerarežiimi parameetreid, näiteks selliseid efekte nagu bokeh ja beautify.

Google Lens on uuendusega integreeritud otse pildiotsijasse, pakkudes reaalajas teavet ümbritseva maailma kohta, näiteks info ülekandmiseks pildiotsijas asuvate objektide kohta.

Samsung Galaxy Note9 jõudis Eestis tänasest müügile

Samsung Galaxy Note9.

Alates tänasest lõpeb Eestis Samsungi värske äritelefoni Galaxy Note9 eelmüük ning seade jõuab ise ka poodidesse. Enam ei pea ootama. Muuhulgas on uuel telefonil värskendatud puutepliiats S Pen, varasemate Note’idega võrreldes suurem aku ja spetsiaalselt videosisu vaatamiseks ja mängude mängimiseks mõeldud ekraan ja kõlarid.

Revolut tõi välja 18-grammise kontaktivaba metallist kaardi, mis maksab raha tagasi krüptovaluutas

Revolut kaart

Revolut laseb käiku 18-grammise kontaktivaba metallkaardi, mis maksab raha tagasi krüptovaluutas. Raha saab tagasi maksta kas traditsioonilises valuutas või viies erinevas krüptovääringus. Metallkaartiga on kaasas ka isiklik assistent, reisikindlustus ja piiramatu arv valuutavahetustehinguid.

Kasutame veebilehel nn Cookie´sid, et toetada tehnilisi funktsioone ja pakkuda sellega paremat kasutajakogemust.

Kasutame ka andmeanalüütikat ja reklaamiteenuseid. Klõpsa nupul Rohkem teavet, kui tahad lähemalt teada.