oktoober 2017

Samsung Galaxy Note 8 - tõenäoliselt üks parimaid telefone, mis müügil

Samsung Galaxy Note 8.

Jah, Samsung Galaxy Note 8 on tõenäoliselt üks parimaid telefone, mis Eestis hetkel saada on. Meil ei ole hetkel mõtet võrrelda seda iPhone´i või Huaweiga, kuna praegu teha lihtsalt head telefoni ei ole kuigi keeruline ning kõik nimetatud on väga head telefonid. Kuid kas sa eelistad sõita MB, Lexuse või BMW kalleimate mudelitega, lõpuks uuena ostes erinevust ei näe, kuna igaühel on omad tugevamad ja nõrgemad kohad.

Ära jaga Facebookis kahtlaseid “tasuta” lennupileteid või autode kampaaniaid - see on lihtlabane küberpettus!

Air Balticu libakampaania.

Sõber tahab kaugel maal kohe raha saada, oled just võitnud euroloterii peaauhinna ja kõikidele jagatakse tasuta lennupileteid - need on paljudele tuttavad ahvatlevad pakkumised, kuid tavaliselt leiab nendega kaasa minnes end mõnesse pettusse mässituna.

Eesti ühe suurima tarkvarafirma Helmes tarkvaraarhitekti Markus Karileedi sõnul muutuvad internetis levivad petukirjad kavalamaks ja ohtlikumaks ning hästi maskeeritud libakiri Google’ilt, Facebookilt või ka Eesti Maksuametilt võib väga kalliks maksma minna, kuigi pealtnäha võib tunduda üsnagi usutav.

Huawei hüppab tehisreaalsuse-paati: uus Envizion 360 kaamera teeb 2K videoid ja 5K sfäärpilte

Huawei Envizion 360 kaamera

Tehisreaalsuse jäädvustamise ja vaatamise komplektid on saanud kõigi suurte tegijate jaoks eluliselt tähtsaks platvormiks. Samsungil on oma virtuaalprillid ja VR kaamera, samamoodi proovib ka Huawei tehisreaalsuse ree peale saada. Huawei P9 esitlusel tutvustati tehisreaalsuse prille, kus ekraani osa etendab P9 ise, nüüd Huawei Mate 10 väljatulekuga aga tutvustati nagu möödaminnes Envizion 360 panoraamkaamerat.

VIDEO: asjade internet tuleb tasahilju - auto ventiilikorgid said nutikaks!

Fobo ventiilikorgid on Bluetoothiga ja mobiiliäpiga jälgitavad.

Viimastel päevadel on Tallinnas toimunud mitmeid kõrgetasemelisi konverentse, kus ikka ja jälle räägitakse ka nutistust ehk asjade internetist kui suurest tulevikutrendist. Kus siis need asjad on, mis netti lähevad? Siin on üks hea näide, mismoodi see maailm saab olema - FOBO Tire on komplekt, kuhu kuuluvad auto ventiilikorgid, mis on netti ühendatud. Loe edasi, miks see hea on.

Google´i uuring: 90 protsenti 16-34-aastastest on veebis mobiilse seadmega

Otsing tahvlist. Foto: (CC) Photo Mix / Pixabay

Kõik kolib mobiili? Nii vähemalt näitavad uuringutulemused nooremate inimeste seas, kes otsivad mobiiliga ja ajalehti loevad internetist. KANTAR TNS’i poolt Google’i tellimusel tehtud värske ülemaailmne uuring internetikasutajate käitumise kohta näitab, et eestlased otsivad teavet üha rohkem liikvel olles.

iPhone 8 - loogiline ju, et see on seni parim iPhone, mis tehtud!

iPhone 8.

Uut iPhone´i reklaamitakse nagu ikka kui parimat iPhone´i, mis siiani tehtud – oleks imelik, kui Apple oleks eelmisest mobiilist kehvema teinud. Alustame aga sellest, et kõrvaklapipesa ei ole ning tegu on kõige nõmedama asjaga, mille pärast üldse viriseda, sest tegelikult vahetati ju vaid pordi kuju.

Huawei tutvustas Mate 10 odavamat nelja kaameraga mudelit Huawei Mate 10 lite

M10 lite.

Alles tutvustas Huawei oma tipp-nuhvlit Huawei Mate 10, nüüd on ka väljas selle odav versioon Mate 10 lite, mis siiski vaatamata tublisti odavamale hinnale tehnoloogilisi üllatusi pakub.

Huawei tõi avalikkuse ette uue nutitelefoni Huawei Mate 10 lite, mis on esimese Huawei telefonina varustatud kahe kaameraga nii ees kui taga.

Kasutame veebilehel nn Cookie´sid, et toetada tehnilisi funktsioone ja pakkuda sellega paremat kasutajakogemust.

Kasutame ka andmeanalüütikat ja reklaamiteenuseid. Klõpsa nupul Rohkem teavet, kui tahad lähemalt teada.