aprill 2023

Logitech Zone Vibe 100 - lõpuks ometi (peaaegu) ideaalsed kodutöö kõrvaklapid!

Logitech Zone Vibe 100

Mida on vaja ühelt healt kodus töötaja kõrvaklapipaarilt? Loomulikult kõike - töötegemist, kõnede võimalust, meelelahutust, mängimist. Missugused peaksid olema kõrvaklapid, mis lubavad seda kõike saada? Võib öelda, et Logitechi Zone Vibe 100 klapid ongi peaaegu sellised.

Kui üldse nuriseda, siis väheke ja ühe asja pärast.

240-hertsine monitor - sellega saab kihutada ka kiireimates mängudes

240 Hz mängurimonitor.

(Sisuturundus)

Mängude – ja eriti e-spordi – maailmas on monitoride juures tõusmas aina tähtsamaks kõrge värskendussagedus. See näitab, kui mitu korda monitor jõuab ekraanipilti sekundis uuendada ning mõnikord on see määrava tähtsusega, et kiired stseenid uduseks ei muutuks ning kõik oleks terav viimse detailini.

Elisa hakkab nutiseadmete kaitsmiseks pakkuma Bitdefenderi viirusetõrjet

Bitdefender

Järjest sagedasemaks muutuvate küberrünnakute taustal pakub Elisa aprillist uue teenusena Bitdefenderi viirusetõrjet. Turu ühe kõrgeima turvalisushinnanguga küberturbelahenduse toel on võimalik soodsa kuutasu raames kaitstuna hoida kõik nutiseadmed, alates arvutist ja telefonist kuni tahvelarvutini välja. 

Efektiivsed strateegiad veebipoe ülesseadmiseks

Foto: Pexels

(Sisuturundus)

Kui tahta tänapäeval silma paista, on vaja oma tegevused väga hoolikalt läbi mõelda. Edukaks veebipoe omamiseks tuleb kuidagi eristuda ning siin on abiks efektiivsed strateegiad. Peale pandeemiat armastavad inimesed tööd teha rohkem kodukontoris ning paljud on hakkanud otsima võimalusi, kuidas saada iseenda peremeheks. Veebipood on kindlasti väga hea lisaraha teenimise võimalus ning kui piisavalt pingutada, võid varsti olla edukas ettevõtte omanik ja oma aja peremees. Mida aga teha, et üks veebipood saaks eduka alguse? Vaatame kohe lähemalt.

Ukrainlaste asutatud Eesti idufirma tagab koha Euroopa suurimal otsinguturunduse konverentsil Suurbritannias

Pildi allikas: brightonSEO

(Sisuturundus)

Tallinn, 17. aprill 2023 - PRNEWS.IO, Euroopa juhtiv sponsoreeritud sisu platvorm, mis asub Tallinnas, on üks eksponentidest brightonSEO konverentsil, mis on üks suurimaid üritusi otsingumarketingi tegijatele maailmas. BrightonSEO toimub kaks korda aastas ja toob kokku SEO (Search Engine Optimization) maailma parimad esinejad.

Kasutame veebilehel nn Cookie´sid, et toetada tehnilisi funktsioone ja pakkuda sellega paremat kasutajakogemust.

Kasutame ka andmeanalüütikat ja reklaamiteenuseid. Klõpsa nupul Rohkem teavet, kui tahad lähemalt teada.