oktoober 2018

Sel reedel toimub Tallinnas DrupalCamp Baltics 2018

Drupalcamp Baltics Tallinn 2018

Reedel, 2. novembril toimub Tallinnas maailma ühe populaarseima sisuhaldusplatvormi Drupal kogukonna konverents DrupalCamp Baltics 2018, millest võtavad osa veebiarendajad ning ärijuhid Baltikumist ja mujalt Euroopast.

Esinejad kuuest erinevast riigist annavad ärijuhtidele ja arendajatele suunatud konverentsil ülevaate Drupali uutest funktsionaalsustest, jagatakse parimaid praktikaid ning räägitakse ka valdkonnaülestest teemadest nagu näiteks GDPR. Lisaks ettekannetele toimuvad ka praktilised töötoad ja seminarid.

King Kong 3 ehk Gorilla-klaasiga telefon, mis kehtestab kestvustelefonide uue standardi

Cubot King Kong 3.

(Sisuturundus)

140 euro eest ei loodeta saada just eriti vinget telefoni, eriti siis, kui see on IP68 standardile vastav vee- ning põrutuskindel mudel. Tavaliselt tähendab see üsna kehva sisu. Kuid Cuboti kestvustelefon King Kong 3 (ca 140 eurot) kehtestab siin uue standardi: nii odav, nii tugev, kuid siiski täiesti korralike tehniliste näitajate ja lisadega, millega saab minna nii ehitusobjektile kui mägimatkale.

Täiesti uus Macbook Air - väga roheline ja üliselge ekraaniga

Macbook Air 2018.

Äsja esitleti Apple´i uut portatiivset sülerit Macbook Air, mis on kõige rohelisem süler (see on saanud paljudele juba ostuargumendiks), 8. generatsiooni Intel Core i5 protsessoriga, Inteli UHD graafikakaardiga ja kiire kuni 16 GB opmälu, kuni 1,5 TB mahuga SSDga ja 60 protsenti kiirem, kui eelmine mudel. 

Uus MacBook Air on õhem ja kergem ning valmistatud Apple´i enda disainitud alumiiniumkorpusest, mille toormaterjal on väga öko - 100% taaskasutatud materjalist. Sellega saad oma süsinikujälge vähendada ligi 50 protsenti võrreldes eelmise Maciga.

Satelliitvõrk – endiselt suur oht Euroopa rändluses suurte arvete saamiseks

Satelliitside "taldrik".

Eelmisel aastal jõustusid küll Euroopa Liidu üleselt nn rändle-nagu-kodus eeskirjad, millest tulenevalt saavad inimesed tarbida Euroopa Liidus reisides ka mobiilset andmesidet koduriigi hinnaga, kuid endiselt võib olla oht sattuda mõnesse võrku, milles Euroopa reeglid ei kehti. Nende võrkude tõttu võib reisilt naastes oodata ees kopsakas sideteenuste arve.

CITIC Telecom CPC avab uued SmartCLOUD teeninduskeskused Moskvas ja Londonis

CITIC Global Footprint.

CITIC Telecom International CPC avab uued SmartCLOUD teeninduskeskused Moskvas ja Londonis.

Investeering toetab  CITIC Telecom International CPC globaalset pilvekeskuste laienemisstrateegiat IKT-lahenduste arendamisel, annab äriklientidele suurema jõudluse, usaldusväärsed lahendused, reaalajas taristu skaleerimise ning optimaalsed pilveressursid. Koos uute keskustega on CITIC Telecom CPC-l kokku 18 pilvekeskust, mis katavad Aasia ja Vaikse ookeani piirkonna, USA, Lõuna-Aafrika Vabariigi, Euroopa ning Venemaa.

Ain Aaviksoo liitub küberturvalisuse ettevõttega Guardtime

Guardtime´iga liitub Ain Aaviksoo.

Sotsiaalministeeriumi e-teenuste arengu ja innovatsiooni asekantsleri kohalt lahkunud Ain Aaviksoo liitub eestlaste rahvusvahelise küberturvalisuse ettevõttega Guardtime, mille plokiahela tehnoloogial põhinevaid lahendusi kasutab suur osa Eesti e-teenuseid.

Lisaks Guardtime´ile jätkab Aaviksoo tööd Viveo Tervisekindlustuse juhina. Kahte ettevõtet ühendab rahvusvaheline strateegiline huvi edendada Guardtime´i poolt arendatavat küberturvalisuse tehnoloogiat, sh tervisekindlustuse valdkonnas.

Samsung lasi välja esimese telefoni Galaxy A6s, mis pole Samsungi enda toodetud

Samsung Galaxy A6s.

Samsung rabeleb, et jõuda Hiina turule. Selleks tuleb mõnikord ka lasta oma telefonid Hiinas toota. Odavtelefon Samsung Galaxy A6s ongi esimene, mida pole Samsung ise tootnud ja mida meie oma poodides ei näe - see on spetsiaalselt mõeldud Hiina turule. Odav, võimas ja toodetud ühe (seal) tuntud Hiina tootja poolt.

Eesti idufirma napsas esikoha maailma suurimal tööstusmessil

Fractory esindaja EuroBLECH-il. Foto: Mack Brooks Exhibitions Ltd.

Sel aastal Latitude59 pitchivõistluse võitnud Fractory on ära noppinud järgmise nimeka auhinna. Kahekümneaastased tartlased oma aastase startupiga rebisid end maailma suurimal metallitööstuse kohtumisel EuroBLECH esikohale. 

Maailma suurimal metallitööstuse kogunemisel Saksamaal võitis parima idufirma tiitli aasta tagasi Tartus asutatud Fractory.co, mis kiirendab kordades metalliettevõtete tootmis- ja tellimisprotsessi.

Microgaming tutvustas mängumaailma uuendust Fortune Factory näol

Fortune Factory Studios.

Üks maailma suurimaid kasiinomängude tootjaid Microgaming andis hiljuti teada järjekordsest uuendusest, mis tõotab tugevdada mängutootja niigi tugevat olukorda valdkonnas. Nimelt tutvustas Microgaming uut iseseisvat stuudiot nimega Fortune Factory Studios, mille näol on tegemist järjekordse lisandiga Microgamingu laiahaardelises iseseisvate stuudiote nimistus.

Kasutame veebilehel nn Cookie´sid, et toetada tehnilisi funktsioone ja pakkuda sellega paremat kasutajakogemust.

Kasutame ka andmeanalüütikat ja reklaamiteenuseid. Klõpsa nupul Rohkem teavet, kui tahad lähemalt teada.