jaanuar 2019

Samsung asendab kõik oma plastikpakendid keskkonnasäästlike materjalidega

Samsungi pakendid.

Tõepoolest - miks seda pole juba tehtud ja miks kõik seda ei tee? Need ilusad pakendid, mis peavad ostma kutsuma, on kasutusel ainult hetke, kuni toode välja võetakse ja kogu muu sodi ära visatakse. See peab olema keskkonnasäästlikum. Maailma üks suurimaid elektroonikatootjaid Samsung hakkabki alates käesoleva aasta esimesest poolest kõiki ettevõtte tooteid pakendama keskkonnasõbralikesse materjalidesse, nagu taaskasutatud või biolagunev plastmass ja paber.

Suurem test: kodu targaks Xiaomi AQara nutiseadmetega

Xiaomi AQara Gateway.

AQara on Hiina tuntud tehnoloogiafirma Xiaomi nutikodu seadmete seeria, millel on valikus hulk Homekit-iga ühilduvaid nutika kodu andureid ja seadmeid, millega saab elamise targaks teha: nutipirnid, nutipistikud, targad temperatuuri-, liikumis- ja asendiandurid, lisaks kõiki neid seadmeid ühendav äpp, milles saab programmeerida lõpmatu hulga automaatikat kõige juhtimiseks.

Kuidas jahutada kuumenevat sülearvutit?

Sülearvuti. Illustreeriv foto - pexels.com

(Sisuturundus)

Kuna sülearvutites on niigi vähe ruumi komponentide paigutamiseks, siis tihtilugu jääb sisse ehitatud arvuti jahutussüsteem teatud oludes nõrgaks. Mis omakorda tähendab, et näiteks arvutit süles kasutades ei saa see piisavalt jahutust ning kipub üle kuumenema. Kui aga arvuti pikka aega kuuma saab, siis juhtub see, et laptop kuumeneb üle ning võib lihtsalt töölepingu ühepoolselt üles öelda. Ära oota kuni selline hetk saabub. Anna oma arvutile piisavalt õhku ning tema töökindlus paraneb märgatavalt.

Ja ongi kõik: Microsoft paneb Windows 10 Mobile´i poe aasta jooksul täielikult kinni

Microsoft Lumia 640 XL.

Microsoft on nüüd lõplikult otsustanud, et alguses "iPhone´i ja Androidi killeriks" plaanitud mobiiliplatvorm Windows Phone ehk viimase nimega Windows 10 Mobile on lõplikult eluõhtule jõudnud. Selle aasta detsembris tõmmatakse uuendustelt juhe seinast ning Microsoft soovitab ametlikult kas IOS-ile või Androidile üle minna.

Kuidas 3D printida metalli ja liiva sisse?

Uut tüüpi 3D printimine.

3D printimisel on alati üks ebamugav probleem: kuidas toestada keerulisi detaile, mille ülemised kihid on laiemad, kui alumised ja jäävad justkui õhku rippuma? Siiamaani on enamus 3D printereid lahendanud selle lihtsalt - tugistruktuuriga, mis hiljem detaili küljest ära lõigatakse ning kinnituskohad siledaks lihvitakse. Tüütu, aga lihtne. Metalli puhul veel tüütum. Toimetusele saatis ExOne oma lahenduse, mida kasutatakse tööstuses tugistruktuurideta metalli printimisel. Vaatame, kuidas see käib.

Vivo Apexi uus mobiilikontseptsioon: lihtsalt tellis, ei porte, ei nuppe

Vivo Apex 2019

Kas tahaksid teada, mis suunas mobiilid varsti edasi arenevad? Vivo on välja töötanud uue kontseptsiooni, mis polegi nii uskumatu, vaid vägagi loogiline.

Vivo Apex 2019 on tuleviku mobiiltelefon, millelt on väliselt ära kõrvaldatud kõik, mis veel kõrvaldada annab, kuid üllatuslikult see kasutusmugavust eriti ei kärbigi. 

Kasutame veebilehel nn Cookie´sid, et toetada tehnilisi funktsioone ja pakkuda sellega paremat kasutajakogemust.

Kasutame ka andmeanalüütikat ja reklaamiteenuseid. Klõpsa nupul Rohkem teavet, kui tahad lähemalt teada.