juuni 2021

TEST: Trust GXT 628 ehk 2.1 kõlar, mis paneb kardinad värisema

Trust GXT 628 2.2 Tytan illuminated.

Ühed korralikud kõlarid mänguriarvutile või ka lihtsalt arvutikõlarid, mängukonsoolikõlarid või sülearvuti-nutiseadme helikastid on ikka ühes korralikus kodumajapidamises vajalikud. Trust GXT 628 2.1 Tytan sobib nii mängijale kui muidu arvutikasutajale. Kui valjult need mängivad ja kui mugavad on kasutada kaabliga puldist, seda Arvutimaailma labor uuriski.

Canonil tuli välja uus RF lainurgaga suumobjektiiv 14-35 mm F4

Canon RF 14-35mm F4

Canon tutvustas täna hommikul oma kõige laiema nurgaga, 14 mm fookuskaugusega RF objektiivi EOS R seeria hübriidkaameratele. Konkreetne objektiiv täiendab kompaktsete objektiivide seerias RF Trinity komplekti, pakkudes nii entusiastidele kui professionaalidele seljakotisõbraliku vahemiku fookuskaugusest 14-200 mm.

Selle kõige juures on uus objektiiv märkimisväärselt soodsam, kompaktsem ja kergem kui suureavaliste "ämbrite" RF Trinity.

Homme algab Barcelonas kohapeal rangete ettevaatusmeetmetega Mobile World Congress 2021

MWC Barcelona 2021.

Tavaliselt veebruaris toimunud maailma suurim mobiilimess ja konverents Mobile World Congress toimub seekord COVID-19 epideemia tingimustes südasuve, kui oletati viiruse suuremat taandumist. Euroopas ongi enamus riike läinud n-ö "rohelisse", Hispaanias aga on kohati veel ranged meetmed ning ka mobiilikongressile pääseb vaid pika registreerimiskadalipu läbimisega. Arvutimaailm tegigi selle läbi, aga kuna asjad venisid reedeni, jääb kohale minemata - registreerunutele saadeti lõpuks tunnistus, mis personaalselt lubab siseneda Hispaaniasse ja osaleda Barcelona üritusel.

Plaanis on e-poes müüma hakata? Ekspert annab nõu, kuidas kasvatada müüki internetis

e-pood. (CC) Pixabay

Viimaste aastate tarbimistrendid näitavad, et suur osa jaekaupade müügist on kolinud internetti. Baltikumi juhtiva interneti kaubanduskeskuse Kaup24 kauplemisplatvormi juht Raimondas Žilėnas toob välja viis soovitust, millele väikeettevõtted või e-müügiga alustajad peaksid mõtlema oma tegevuste planeerimisel e-poes. 

Parimad telefonid mängude mängimiseks 2021: Top 3 parim valik

Smartphones 2021

(Sisuturundus)

Alates mobiil ajastu algusest, on tootjad olnud ühel meelel, et telefon ei peaks olema vaid kõnede tegemiseks ja sõnumite saatmiseks. Kui mobiilidele hakati lisama kaameraid, valjuhääldeid, tarkvara uuendusi ning teisi vidinaid, jõudis kiirelt aeg kätte ka mängude mängimise võimalustest.

Kõik mäletavad seda legendaarset Nokia mobiili mängu Uss, ja Tetris, kuid mida aeg edasi, seda parema graafika saabumisega tuli võimalusi ja reaalses 3D mänge osta ning nüüdseks alla laadida.

Hyundai Motor Group ostis SoftBankilt tuntud robotiarendaja Boston Dynamicsi

Hyndai omandas Boston Dynamicsi.

Hyundai Motor Group, Boston Dynamics ja SoftBank Group teatasid, et pärast vastavate regulatiivsete kinnituste saamist omandas Hyundai SoftBankilt Bostoni Dynamicsi osaluse kontrollpaki. Tehingu tulemusel hinnati mobiilsete robotite arendusfirma väärtuseks 1,1 miljardit dollarit. Muid tehingu finantsandmeid ei avaldatud.

Hyundai sai 80-protsendilise osaluse Boston Dynamicsis ja SoftBank säilitab ühe oma tütarettevõtte kaudu ülejäänud 20-protsendilise osaluse.

Microsoft esitles täna täiesti uut Windows 11 opsüsteemi, milles saab käivitada Androidi äppe

Windows 11.

Täna esitles Microsoft uut operatsioonisüsteemi, mis saigi nimeks Windows 11, nagu varasemad lekked vihjasid. Uus Windows on suurim hüpe viimase kuue aasta jooksul, kui tuli välja Windows 10, mis pidi jääma viimaseks Windowsi versiooniks, saades pidevalt uuendusi ja täiendusi. Praeguseks on aga aastaid vett merre voolanud ning ka tolleaegsed Microsofti juhid lahkunud, olukord muutunud ja saamegi peagi näha juba uue numbriga Microsofti operatsioonisüsteemi.

Kasutame veebilehel nn Cookie´sid, et toetada tehnilisi funktsioone ja pakkuda sellega paremat kasutajakogemust.

Kasutame ka andmeanalüütikat ja reklaamiteenuseid. Klõpsa nupul Rohkem teavet, kui tahad lähemalt teada.