november 2021

7-kohaline Dacia Jogger kätte alates 14000 euroga!

Dacia Jogger

Dacia Jogger on 7-kohaline SUV nimeline mahtuniversaal, mille saab baasvarustuses kätte alates 14490. 5-kohalinsena, kus kaubaruumi rohkem, isegi alla 14 000. Kliirensit on autol lausa 20 cm ning sellega üritatakse suunduda elustiili segmenti, olgugi, et auto on saadaval vaid esiveolisena.

Dacia Joggeri hinnad algavad Eestis 13 790 eurost.

Uus liider on sündinud: maailma kõige kauem kestev mobiiliaku töötab 57 tundi

OPPO Reno6.

Lisaks kaamerate headuse hindamisele tegeleb tuntud portaal DXOMark ka mobiiliakude edetabeliga, mis on tekkinud viimasel ajal. Pikka aega oli selle liidriks Apple iPhone 13 Pro Max, kuid nüüd on olukord muutunud.

Värskeks maailma kõige parema akuga nutitelefoniks on OPPO Reno6 5G, millel DXOMarki andmetel kestab aku nende keskmise kasutuse testides 57 tundi. Kuid lisaks saab kõrgeid punkte ka mobiili kiirlaadimine: 65 W laadijaga võib aku täis saada 35 minutiga, 5 minutit laadimist aga võib anda juurde 10 tundi tööaega.

LG tõi välja seeria hübriidtöö jaoks mõeldud uusi nutividinaid

Hübriidkoosolek.

Märtsikuus läbiviidud CV.ee kaugtöö-uuringust selgus, et 67% Eesti inimestest töötab tänaseks osaliselt või täielikult kodukontoris. Kasvab seega ka nõudlus professionaalsete tööseadmete järele, mis sobiksid hübriidtööga. Elektroonikafirma LG (LG Electronics) jälgiski trendi ja tõi nüüd turule One:Quick seeria interaktiivsete ekraanide ja kaugtöö lahendused.

LG One:Quick seeria koosneb ekraanidest One:Quick Works ja One:Quick Flex ning spetsiaalsest juhtmevabast pildi- ja heliedastajast One:Quick Share.

Veel suurem: Samsungi järgmine mobiilikaamera sensor võibki tulla 600 MP

600 MP Isocell sensor Samsung esitluses.

Umbes aasta tagasi hakati rääkima Samsungi spetsiaalsest 600 MP kaamerasensorist, millest vahepeal palju rohkem kuulda polnud. Sel sügisel tuli hoopis välja 200 MP sensor, mida järgmisel aastal parimates kaameratelefonides näha võime. Kuid ka 600 MP on endiselt plaanis, selgus Samsungi esitlusel, mis toimus hiljuti mobiilitootja TECNO veebinaril. Sealt on pärit ka avapildil olev slaid.

Omnitele: Telia mobiilse interneti keskmine kiirus on aastaga kasvanud 60%

Telia mobiilimast.

Viimase aasta jooksul on keskmine allalaadimiskiirus Telia 4G võrgus kasvanud 60% ning ulatub enam kui 90 Mbit/s-ni, selgus rahvusvahelise konsultatsioonifirma Omnitele hiljutisest kokkuvõttest.

Mõõtmised näitasid, et Telia 4G võrgus ulatus keskmine allalaadimiskiirus 93,6 Mbit/s-ni, keskmine üleslaadimiskiirus aga 26 Mbit/s-ni. Mõlemad numbrid tähistavad ühtlasi kohaliku turu parimat  tulemust. Lisaks saavutati Telia võrgus kõrgeim allalaadimiskiirus, mis ulatus 735,6 Mbit/s-ni.

Kasutame veebilehel nn Cookie´sid, et toetada tehnilisi funktsioone ja pakkuda sellega paremat kasutajakogemust.

Kasutame ka andmeanalüütikat ja reklaamiteenuseid. Klõpsa nupul Rohkem teavet, kui tahad lähemalt teada.