juuli 2020

Sony tuli välja uue hübriidkaameraga Alpha 7S III

A7S III

Sony teatas üleeile õhtul täiendusest Alpha 7S täiskaader hübriidkaamerate seeriale - Alpha 7S III (mudel ILCE7SM3 / B). Alpha 7S III sisaldab uhiuut 12,1 MP (ligikaudset, efektiivset) taustvalgustusega täiskaadersensorit, millel on ülikõrge tundlikkus ja 15+ stopine lai dünaamiline ulatus. Lisaks on uhiuus autofookuse süsteem, puutetundliku ekraaniga liides ja küljepeale keeratav muudetava nurgaga ekraan.

Telia tõmbab maa seest välja 100 km vaskkaablit

Vaskkaabel, mis on maa seest välja kaevatud.

Kui eelmisel aastal kaevas Telia Eestis maapinnast välja ligi 30 kilomeetrit vanu vaskkaableid, siis tänavu on plaanis seda teha enam kui 100 kilomeetri jagu.

Telia Eesti võrgu ja infrastruktuuri üksuse juhi Toivo Praakeli sõnul kuuluvad ülesvõtmisele ja likvideerimisele need vaskkaablid, mis on muutunud tehnoloogia uuendamise tõttu kasutuks ning mida enam teenuste pakkumiseks ei kasutata.

Vaskkaabli likvideerimisele aitab kaasa peamiselt just fiiberoptilise ehk valguskaabli paigaldamine, mis on tänapäeval kõige kiirem viis internetivõrgus andmete edastamiseks.

Südasuve rohtunud hinnad: juuli lõpuni kohati kuni poole odavamad

Gearbest Midsummer Sale

(Sisuturundus)

Juuli lõpuni pole palju jäänud, vaid paar päeva. Nende loetud tundide jooksul toob Gearbest välja või on juba toonud letile südasuvised eripakkumised, mis on kohati kuni poole odavamad, kui tavahind. Siit leiad kogu südasuve kampaania, allpool aga on mõned paremad diilid, mis Arvutimaailma lugejate jaoks välja otsitud.

Uus ülilai ärimonitor kõrvaldab kahe kõrvuti monitori vajaduse

Philipsi 49-tolline monitor.

Kui Exceli tabelite read on panoraamsed, siis läheb tavaliselt vaja mitut kõrvuti monitori. Philipsi monitoribrändi litsentsipartner MMD teatas uue proffidele mõeldud 49-tollise (täpsemalt 48,8 tolli / 124 cm) Philips 498P9 Brilliance 32:9 SuperWide kuvasuhtega kumera LCD-ekraaniga monitori turuletoomisest. Auhinnatud monitori on täiendatud jõudlust tõstvate funktsioonide ja 5120 x 1440 pikslise resolutsiooniga ning see asendab kahte üksteise kõrvale asetatud 27-tollist 16:9 Quad HD-ekraani.

Brigitte Susanne Hunt: pean edeva inimesena ennast pidevalt pildistama

Next Image

(Sisuturundus)

Fotograafia on Brigitte sõnul imeline kunstivorm – selleks, et teha häid pilte on vaja vaid mõningaid teadmisi fotograafiast ja head kaamerat. Brigitte võttis enda suvepuhkusele kaasa Huawei P40 Pro telefoni, jäädvustas fotosid meeldejäävatest hetkedest ning kutsub inimesi üles osalema Next Image fotovõistlusel.

Kui panna kokku Logitech ja Hermann Miller, saab... 1300-eurose mänguritooli

Hermann Miller Embody ja Logitech.

Hermann Miller on toolimaailma Rolls Royce, Logitech võib-olla ka sedasama hiire- ja klaviatuurimaailmas. Kui need kaks kokku panna, siis saab kas mugava hiire või hoopis veel paremini istutava tooli? Antud juhil on tulemuseks siiski tool, mis kohendatud veel täpsemini mänguri vajadustele.

Hermann Miller Embody toolist on Arvutimaailm 4 aastat tagasi ka kirjutanud, tõlkija Vahur Lokk lausa testis selle ise järgi

Kuidas leviaugus puhates mobiilse interneti kiirust tõsta?

Mobiilne internet.

Suvi ja puhkuste aeg on haripunktis ning rahvas sõidab mööda Eestit ringi. Teinekord võib aga juhtuda, et puhkekoht või suvila asub kehva leviga kohas ja isegi lihtsa e-kirja saatmine on aeglase internetikiiruse tõttu keeruline. Samsung Eesti mobiiliseadmete tootekoolitaja Riho Kopso toob välja olulisemad soovitused, kuidas telefoni internetiühendust paremaks teha.

Sony uus juhtmevaba kõlar võimendab telerist tulevat heli

SRS-SLR2020

Sony toob septembrist müügile uued juhtmevabad kõlarid Handy TV SRS-LSR200, mis on mõeldud teleriga ühendamiseks ja selle heli parandamiseks.

Kõlar võimendab teleri heli tugevust ja parandab kvaliteeti, et kõik oleks selgelt kuulda ka telerist natuke kaugemal olles. Seadmes asuvad kolm integreeritud kõlarielementi, mis pakuvad teravat ja loomulikku kõla laias ulatuses. Uus Voice Zoom tehnoloogia muudab ka inimkõne dialoogid veelgi selgemaks. Kõlar toimib 30 meetri raadiuses.

Kasutame veebilehel nn Cookie´sid, et toetada tehnilisi funktsioone ja pakkuda sellega paremat kasutajakogemust.

Kasutame ka andmeanalüütikat ja reklaamiteenuseid. Klõpsa nupul Rohkem teavet, kui tahad lähemalt teada.