oktoober 2020

Populaarne treeningu- ja träkkimiskeskkond Endomondo pannakse kinni

Endomondo.

Kui tahad kuhugi oma teekonda salvestada ja trenniandmeid hoida või populaarseid matkaträkke teistelegi näidata, siis esimene pähe tulev keskkond selleks on olnud Endomondo. Kuid selle päevad on nüüd loetud - alates selle aasta lõpust paneb 2015. aastal selle keskkonna ära ostnud Under Armour selle kinni, andmed kustutatakse.

Tehnoloogiamess CES 2021 nihutas toimumiskuupäevi ja peetakse virtuaalselt

CES.

Kui veel suvel ja isegi varasügisel olid paljud suurte tehnoloogiakonverentside ja messide korraldajad optimistlikud ning lubasid järgmisel aastal kõik üritused tagasi tavaformaati tuua, siis CES otsustati juba juulis korraldada 2021. aasta esimestel päevadel digitaalselt ehk veebiülekannetega. Praeguseks on ka toimumisaega nihutatud mõned päevad edasi, CES 2021 toimub nüüd 11.-14. jaanuaril.

XDA teeb füüsilise klaviatuuriga telefoni, millel jookseb ka Linux

XDA telefon.

Sellest on juba palju aastaid, kui paljud XDA foorumist oma ruuditud telefonile Cyanogenmodi või mõne muu kohandatud Androidi laadisid, sest nii oli parem (eriti just näiteks mõne hea riistvaraga Windowsitelefoni omanikele). XDA tegutseb vaikselt edasi ja on otsustanud nüüd ka riistvaramaailmas jala ukse vahele saada, kogudes ühisrahastuse kaudu raha oma telefoni tootmiseks.

Miks on vaja nutikella?

Foto: Huawei

Kui ajalooliselt on kvaliteetset käekella peetud edu ja jõukuse sümboliks, siis nüüd ei täida see enam ainult ajanäitaja ja stiilse aksessuaari funktsiooni, vaid on paljude jaoks muutunud asendamatuks igapäevaseks abivahendiks. Nutikelladest on nende paljude funktsioonide tõttu saanud ühed kõige uuenduslikumad seadmed.

Monese ja Mastercard alustasid Euroopas strateegilist partnerlust

Foto: (CC) Alina Kuptsova / Pixabay

Eesti juurtega pangandusteenuste pakkuja Monese alustas Mastercardiga mitmeaastast strateegilist partnerlust, mille raames saab Monesest üks Mastercardi väljastajatest. Uus partnerlus Mastercardiga annab Monese klientidele juurdepääsu Mastercardi ülemaailmsele võrgustikule, mis lubab neil teha makseid miljonites kohtades üle maailma, kus Mastercardi aktsepteeritakse. 

Pühapäeva parimad pakkumised: 4K droon, mobiilne lasergraveerija ning 45 päeva kestev nutikell

gearbesti pakkumised

(Sisuturundus)

Veel ei ole jõuluostude tippaeg, sellepärast saab rahulikult valida, mida head iseendale või sõpradele kingituseks osta. Siin on kolm soovitust neile, kes tahavad hea asja soodsa hinnaga kiirelt kätte saada - kõik need soovitatud kaubad jõuavad kohale vähem kui kümne päevaga. 

Kasutame veebilehel nn Cookie´sid, et toetada tehnilisi funktsioone ja pakkuda sellega paremat kasutajakogemust.

Kasutame ka andmeanalüütikat ja reklaamiteenuseid. Klõpsa nupul Rohkem teavet, kui tahad lähemalt teada.