september 2022

Eestis arendatud nutilukk vallutab Euroopa Airbnb majutusturgu

Foto: Krakul

Nutikate turvalahenduste tootjal Valnesel ja asjade interneti lahenduste arendajal Krakulil valmis uus mobiilse internetiühendusega patareitoitel nutilukk. PIN-koodiga töötava luku vastu on suur huvi Euroopa suurlinnade elukondliku ärikinnisvara halduritel ja Airbnb tüüpi majutusasutustel, kes vajavad võimalust anda klientidele kaugelt ligipääs majutuskohale ning eelistavad seetõttu koodiga lukusüsteemi hotellides levinud uksekaartide lahendusele.

Sonos tutvustas omapärase kõlarilahendusega uut silindrilist bassikõlarit Sub Mini

Foto: Sonos

Sonos esitles oma uut bassikõlarit ehk Subwooferit Sub Mini, mis töötab juhtmevabalt ning pakub omapärase kõlariasetusega võimsat ja tasakaalustatud bassi. Sub Mini tugineb auhinnatud Sub´i disainil ja pakub madalama sagedusriba helisid kompaktsemas silindrikujulises disainis. Sub Mini on saadaval mattmusta ja valgena ning ülemaailmselt müügil alates 6. oktoobrist soovitusliku hinnaga 499 eurot.

Eestlaste globaalne haridushäkaton ootab oktoobris osalejaid 40 riigist

EdTech Hack 2021. Foto: Daniil Golubev

Haridusinnovatsiooni ettevõtteid esindav EdTech Estonia kutsub osalema 48-tunnisel globaalsel häkatonil, mis toob 14.-16. oktoobrini virtuaalüritusena kokku ligi 60 meeskonda ja 300 osalejat rohkem kui 40 riigist.

Haridus- ja Teadusministeeriumi kantsleri Kristi Vinter-Nemvaltsi sõnul on Eesti haridussüsteem maailmas kõrgelt hinnatud, kuid selle jätkuvaks arendamiseks peame ka tulevikku vaatama.

Millele tähelepanu pöörata enne internetist autolaenu võtmist

Foto: Pexels.com

(Sisuturundus)

Enamikel inimestel pole piisavalt raha, et oma unistuste auto kohe välja osta. Õnneks võivad sinu suurimad soovid autolaenuga reaalsuseks saada.

On aga mõned asjad, mida enne autolaenu võtmist teada tuleks. Vahet ei ole, kas soovid osta uut või kasutatud autot. Kui soovid sõiduki ostuks laenu võtta, pea meeles, et laen ei ole tasuta raha. Mida paremini tead oma valikuid, laenuprotsessi ning -tingimusi, seda suurem tõenäosus on, et saad auto ilma probleemideta kätte.

Eestlased, kandideerige! LG kuulutas välja innovatsioonikonkursi, mille auhinnafond on 1 miljon dollarit

LG

Elektroonikaettevõte LG Electronics kuulutas välja Life’s Good Award innovatsioonikonkursi, mille võidutööde vahel läheb jagamisele 1 miljon USA dollarit. Konkursil on oodatud osalema ka Baltimaad ning tööde esitamise tähtaeg on 10. oktoober.

Kasutame veebilehel nn Cookie´sid, et toetada tehnilisi funktsioone ja pakkuda sellega paremat kasutajakogemust.

Kasutame ka andmeanalüütikat ja reklaamiteenuseid. Klõpsa nupul Rohkem teavet, kui tahad lähemalt teada.