veebruar 2020

Milline on parim telefon lapsele?

Foto: Unsplash

(Sisuturundus)

Digiajastul puutuvad meie lapsed kokku nutimaailmaga enne, kui suudavad moodustada oma esimesi lauseid. Nutitelefon on värviline, põnev ja ihaldusväärne igas vanuses lastele – veidi aega nutimaailmas annab lapsevanematele võimaluse hetkeks hingata ja tegeleda oma asjadega. Siiski saabub üsna kiiresti aeg, kus lapse jaoks ei ole nutitelefon pelgalt meelelahutus vaid igapäevaeluks vajalik seade. See juhtub tavaliselt 7-8 aasta vanuselt, kui laps alustab kooliteed.

Üle õhu levivat Elisa Elamust näeb tänasest kõrgresolutsiooniga

Elisa Elamus.

Alates tänasest, 28. veebruarist saavad Elisa Elamuse üle õhu kliendid ilma lisatasuta vaadata 20 telekanalit kvaliteetse HDresolutsiooniga telepildiga.

Kõrglahutusega telepilt edastatakse uue kodeeringuga, mis võimaldab saata varasemast oluliselt rohkem andmeid ja tõsta niimoodi telepildi kvaliteeti.

Kui varasem Elisa poolt üle õhu mobiilse andmesidega edastav telepilt oli 576i resolutsiooniga, siis tänasest edastatav uus telepilt on ligi kaks korda parema resolutsiooniga. Kõiki HD-kanaleid edastatakse 1080p resolutsioonis.

Kaubandus ei seisku. 48 tunni osturalli enne märtsis algavat tööd

48 tunni ralli.

(Sisuturundus)

Seoses viirusepuhanguga on paljud Hiina ettevõtted saatnud töötajad pikale puhkusele või kaugtööle koju kuni 2. märtsini. Esmaspäevast alustatakse tavapärast tööd ja kaubad pääsevad jälle liikuma. Sel nädalavahetusel algab aga 48 tundi kestev osturalli, mille jooksul saad esmaspäevaks valmis osta palju soodsama hinnaga omale vajaliku toote. See pannakse teele juba järgmise nädala alguses.

Sooduspakkumiste lehekülg asub siin:

Uuring: noorte arvates on emotikonide kasutamine otsesuhtlusest efektiivsem

Emotikon.

Eesti 14-18 aastaste noorte seas läbi viidud küsitlusest selgus, et nende arvates on digikanalites suhtlemine lihtsam ja efektiivsem, kui näost näkku kommunikeerimine. Üle poolte hinnangul on emotikonide, piltide ja videote vahendusel kergem oma mõtteid edasi anda. 

Samsungi ellu kutsutud kampaania Õpilaste Digitaalne IQ raames küsitleti kokku poolt tuhandet Eesti 14-18 aastast noort nende arvamuste ja teadmiste osas digimaalmas. Muuhulgas selgus, et 68 protsendi vastanute meelest annab internet neile võimaluse oma mõtteid selgemalt ja lihtsamalt edasi anda.   

Maailma parimaks telefoniks valiti OnePlus 7T Pro

OnePlus 7T Pro.

Rahvusvaheline mobiilsideoperaatorite assotsiatsioon GSMA, kes alles äsja oli koroonaviiruse tõttu ära jätnud oma tähtsündmuse Mobile World Congress, avaldas mobiilioperaatorite poolt valitud globaalse mobiiltehnoloogia (GLOMO) võitjate nimekirja. Kui enamus auhindu on tavakasutaja jaoks ehk liiga tehnilised, siis laiatarbe jaoks üks olulisemaid kategooriaid on parima nutitelefoni tiitel, mille pälvis tänavu OnePlus oma OnePlus 7T Pro lipulaeva eest. 

Smart-ID kasutajaks saab nüüd biomeetria vahendusel

Foto: (CC)  Gerd Altmann / Pixabay

SK ID Solutions lõi Smart-ID jaoks uue biomeetrilise registreerimisviisi, mis aitab neil, kellel pole muid elektroonilisi autentimisvahendeid, luua Smart-ID ilma pangakontorit külastamata. Selle tulemusel saavad kasutajad turvalise elektroonilise identiteedi lahenduse, mis lubab neil end autentida ja anda käsitsi kirjutatud allkirjadega samaväärseid elektroonilisi allkirju.

Kasutame veebilehel nn Cookie´sid, et toetada tehnilisi funktsioone ja pakkuda sellega paremat kasutajakogemust.

Kasutame ka andmeanalüütikat ja reklaamiteenuseid. Klõpsa nupul Rohkem teavet, kui tahad lähemalt teada.