Mai 2020

Juunis saabuvad Eestis müügile LG uued auhinnatud OLED telerid WX, GX ja CX seeriast

LG uued OLED telerid.

OLED on läinud nii heaks, et teleripaneele saab juba kasutada ka koduse seinamaalina, kui filme või telesaateid ei vaata. Alates juunist jõuavad Eestis poodidesse uued WX, GX ja CX seeria OLED-telerid. 55-77-tolliste ekraanidega mudelid põhinevad 3. põlvkonna α9 AI-protsessoril. See kasutab paremat töötlemisvõimsust ja tehisintellekti õppealgoritme, mis parandavad 4K-pildikvaliteeti ja aitavad pakkuda kinoväärset vaatamiselamust.

Sony uus kaamera ZV-1 enesefilmijatele

Sony ZV-1 Youtuberi digikaamera käepidemega

Sony tutvustas eile õhtul uut väikesemõõtmelist vloggimiskaamerat ZV-1, mille andmed lekkisid juba paari päeva eest ning on loodud spetsiaalselt enesefilmijatele ja vloggeritele.

ZV-1 kaameral on 1 tolline Exmor RS® CMOS pildisensor koos DRAM kiibi ja 24-70mm (35mm ekvivalent) F1.8-2.8 optikaga.

Rõhku on pandud just filmimiseks vajalikele omadustele nagu parendatud heli, ette pööratav ekraan, 3.5mm kõrvaklapi pesa jne.

VIDEO: Google´i asepresident hakkab Eesti meditatsiooniäpi brändisaadikuks

Ekraanipilt Synctuition.com kodulehelt.

Kas meditatsioonirakendused on uus hipster asi? Sedalaadi rakendusi on viimasel ajal hakanud aina rohkem tekkima. Kuid viimastel kuudel on USA edetabelites oma kategoorias ilma teinud ja tihedas konkurentsis kolmandaks tõusnud meditatsiooniäpp Synctuition, mis on pärit Eesti idufirmast. Tunnustust ja positiivset tagasisidet on jaganud tipptegijad nii meelelahutus- kui IT-sektorist ning oma värskes videos kiidab Synctuitionit ka Google’i asepresident Fred Kofman.

Abiks nutipildistajale: neli parimat äppi, mille abil oma mobiilifotod rahaks teha

Foto: Kaupo Kalda

Ilmselt pole Eesti inimesed tükk aega nii palju looduses käinud, kui praegusel kriisiajal, mil meelelahutusasutused on suletud ning tuleb järgida 2+2 reeglit. Päike on aina soojem ning loodus pakub iga päevaga rohkem avastamis- ja pildistamisrõõmu. Samsung Eesti mobiilidivisjoni juht Antti Aasma soovitab paremaid pilte proovida müüa ning reastas viis rakendust, mille kaudu võib just sinu pilt jõuda laia maailma.

Kasutame veebilehel nn Cookie´sid, et toetada tehnilisi funktsioone ja pakkuda sellega paremat kasutajakogemust.

Kasutame ka andmeanalüütikat ja reklaamiteenuseid. Klõpsa nupul Rohkem teavet, kui tahad lähemalt teada.