september 2020

Otse pressiesitluselt: Xiaomi tutvustas täna oma uusi tipptelefone seeriast Mi 10T, millel maailma parim mobiiliekraan

Mi 10T hinnad.

Just praegu käib ülemaailmne Xiaomi pressikonverents, kus tutvustatakse Hiina tootja uut tipptelefonide seeriat Mi 10T. Sellel on esimesena uus Qualcommi kiibistik Snapdragon 865, mis on hetkel kiireim ja võimsaim mobiiliprotsessor koos kiireima 5G modemiga X55. Lisaks on Xiaomi mobiil saanud 144 Hz värskendussagedusega ekraani, mis on väidetavalt samuti parim ja ka kaameratele on lisatud hulk võimalusi teha eritehnikas fotosid ja (8k) videoid.

Test: kas voldiktelefonide aeg on käes? Samsung Galaxy Z Fold2 5G

Samsung Galaxy Z Fold2 5G.

Volditavatest telefonidest on nüüd välja tulnud juba teine põlvkond ja kui esimene oli veel palju probleeme tekitav, siis nüüd peaksid esimesed lastehaigused läbi põetud olema. Arvutimaailma testimislaual olnud Samsungi telefon tundus küll väga põnev, aga kas just 2000 eurot selle eest raatsiks juba välja käia, on teine küsimus.

OnePlusi uus kiirlaadija muudab laadimise kiireks vahepeatuseks

WARO Charge 65 W.

OnePlus kuulutas neljapäeval välja maailma kiireima mobiililaadija. Nende Warp Charge 65, mis tuleb kaasa OnePlus 8T telefoniga, saab 4500 mAh aku täiesti täis laetud 39 minutiga, kuid ühe päeva jagu energiat ehk ligi 58% saab akusse vaid 15 minutiga.

Warp Charge 65 laeb OnePlus 8T täis rohkem kui kaks korda kiiremini, kui eelmine laadija Warp Charge 30T. Kaks akut laetakse korraga ning kumbki rohkem kui 30 W võimsusega.

Uus laadija laeb kiiremini ka teisi telefone. 45 W PD toega saab laadida ka süle- ja tahvelarvuteid.

VIDEO: Amazon tutvustas valvekaamerat, mis võib sinu kodus ringi lennata

Amazon Ring Always Home Cam.

Valvavad droonid pole enam isenesest mingi ulme, ka Eestis toodetakse selliseid. Kuid kodus ringi lendavad väikesed robotputukad on asjad, mille eest on meid "hoiatatud" juba aastaid, niisamuti nagu on aastaid räägitud drooniga kohaletoimetatavatest pakkidest. Amazon võttis selle teema uuesti tõsisemalt käsile ja tutvustas täna öösel USA-s toimunud uute toodete tutvustusel kaamerat Ring Always Home Cam, mille vaateväli on enam, kui 360 kraadi - tegelikult saab vaadata igasse nurka ning vajadusel ka pätti peletada, nagu allolevast videost näha.

Lõuna-Koreas kõige hinnatuma brändi 360 robottolmuimejad said sügiskoristuse soodushinna

360 robottolmuimeja.

(Sisuturundus)

Septembri lõpuni on Gearbestis brändi 360 robottolmuimejad väga soodsa hinnaga. Meie sellist brändi väga ei tea, aga tegemist on Hiina tootjaga, kes saanud Lõuna-Korea kõrgeima kliendirahulolu-auhinna. Lisaks on 360 robottolmuimejad saanud Hiinas parima tehisintellekti auhinna.

Robotolmuimejate 360 soodsad hinnad, mis kehtivad 30. septembrini, leiab siit.

Samsung tutvustas oma esimest topeltkiiret PCIe 4.0 SSD ketast 980 PRO

Samsung 980 PRO.

Samsung avalikustas oma uue SSD ketta Samsung SSD 980 PRO, mis on ligi kaks korda kiirem ning suunatud nõudlikele mänguritele ja tööinimestele, kes vajavad enda tegevusteks võimalikult võimsaid mäluseadmeid. Tegemist on Samsungi esimese PCIe 4.0 ühendusega NVMe SSD kettaga.

Ennekõike on uus SSD mõeldud erinevate andmemahukate programmide ja mängude jooksutamiseks. Eriti hästi sobib see neile, kes teevad igapäevaselt tööd 4K või 8K resolutsioonis meediasisuga või soovivad mängida mänge parimate graafikaseadetega.

Eesti idufirmad saavad kandideerida oma rakenduste testimisele Euroopa esimeses 5G võrgus

Rakett. (CC) Yuri_B / Pixabay

Ehkki 5G meil veel ei tööta, saab juba praegu hakata välja töötama 5G lahendusi. Juhtiv Šveitsi telekommunikatsiooni- ja IT-ettevõte Swisscom ühendab jõud Ericssoni ja Qualcomm CDMA Technologies GmbH-ga, et selgitada välja maailma kõige innovaatilisemad 5G rakenduste kallal töötavad idufirmad ja arendustiimid. Konkursil Swisscom StartUp Challenge valitakse viis võitjat, kes kutsutakse 2021. aasta kevadel Šveitsis toimuvale Exploration Week’ile.

Kasutame veebilehel nn Cookie´sid, et toetada tehnilisi funktsioone ja pakkuda sellega paremat kasutajakogemust.

Kasutame ka andmeanalüütikat ja reklaamiteenuseid. Klõpsa nupul Rohkem teavet, kui tahad lähemalt teada.