august 2022

TEST: Logitech G102 - lihtne, soodne ja efektne mängurihiir RGB efektidega, kas liigagi lihtne?

Logitech G102

Olles testinud nüüd juba kümneid Logitechi hiiri, tundub see alla 30-eurone isend lihtne, kuid siiski piisavalt hea. Jah, mänguri jaoks on selgi RGB LED efektid. Kuid hind - 29 eurot - tundub hea mänguhiire jaoks hoiatavalt vähe. On sel hoiataval hinnal põhjust?

Hiir on juhtmega, eks sellepärast on see ka odavam. USB hiir võib mänguri jaoks olla plussiks, sest see kipub kiirem olema (ehkki see ei pruugi alati tõele vastata) ning pole ka hirmu, et mingil otsustaval hetkel hiire akud tühjaks saavad.

Odavad sülearvutid hea hinnaga – kuidas valida endale parim arvuti ja mida on vaja teada

Foto: StartupStockPhotos, Pixabay

(Sisuturundus)

Kaasaegne sülearvuti on vaieldamatult iga kaasaegse inimese elus üks olulisemaid seadmeid. Õppige, mängige, töötage, joonistage – olenemata sellest, mida te oma sülearvutiga teete, on alati kasulik teadmine, kuidas valida just teie jaoks odav sülearvuti.

Eesti iduettevõtjate kaasatud investeeringute maht ületas miljardi euro piiri

Foto: (CC) Cottonbro / Pexels

Eesti iduettevõtted tegid selle aasta esimese kuue kuuga senise rekordkäibe, mis ulatus 958 miljoni euroni ning kaasasid samal ajal miljardi euro ulatuses investeeringuid.

Startup Estonia poolt hallatava andmebaasi andmetel tegutseb Eestis täna 1439 iduettevõtet, neist 50 on loodud käesoleval aastal. Uusi iduettevõtteid on enim asutatud finantstehnoloogia valdkonnas, kus on registreeritud kaheksa uut iduettevõtet ning sellele järgnevad  äritarkvara valdkond ja rohetehnoloogia, kus on asutatud vastavalt seitse ja viis uut ettevõtet.

Eestlaste korraldatud tippkonverents PyCon tõi kokku sajad IT-spetsialistid üle maailma

PyConi konverentsi peakorraldaja ja MTÜ Python Estonia esindaja Amna Ahsani.

Täna kohtusid Tallinna Ülikoolis sajad arendajad, insenerid ja teadlased Eestist ja mujalt maailmast iga aastasel konverentsil PyCon, mis keskendub maailmas enimkasutatud programmeerimiskeelele Püüton (Python), milles on kirjutatud suur osa tehnoloogiahiidude Google, Spotify ja Instagrami tarkvarast. Tegemist suurima sarnase konverentsiga Põhjamaades ja Baltikumis.

Elisa alustas uue ja ülikiire 1 Gbit/s koduinterneti pakkumisega

LAN kaabel

Elisa tuli välja uue ülikiire koduinternetipaketiga kiirusega 1 Gbit/s. Uus pakett on saadaval kõikidele Elisa optika- ja partnervõrgu klientidele. 

„Tulevikukindlate ühenduste pakkumine on Elisa jaoks oluline nii raadio- kui kaabelvõrgus. Hea meel on teatada, et Elisa toob klientideni kõige kiirema internetipaketi, mida seni oleme pakkunud. Sümmeetrilist 1 Gbit/s ühendust pakume alates tänasest kõigile Elisa optika- ja partnervõrgu kasutajatele,“ sõnas Elisa telekomiteenuste juht Evelin Tulp. 

Kaks rohelist monitori, mis aitavad sul elektriarvet kontrollida ja isegi metsa kasvatada

(Sisuturundus)

Mis on ühist kahel Philipsi monitoril ja puu istutamisel? Kui nende kahe monitori kasti lahti voldid, siis selgub ka põhjus. Lisaks sellele, et kuvarid on valmistatud keskkonnasäästlikult, aitavad need väga kalliks kiskuva hinnaga elektrit kokku hoida ning lisaks võib iga monitori omanik istutada maha paar-kolm puud, mis asuvad süsinikku siduma ja õhku puhastama. Puu kasvatamise tulemust näeb juba õige pea (vaata pilti allpool).

Kasutame veebilehel nn Cookie´sid, et toetada tehnilisi funktsioone ja pakkuda sellega paremat kasutajakogemust.

Kasutame ka andmeanalüütikat ja reklaamiteenuseid. Klõpsa nupul Rohkem teavet, kui tahad lähemalt teada.